Koertekoolituse seminar „JÄLGI MIND!“

(Täiendatud 17.02.24) Koolitus osutus väga populaarseks, kohad on täis ja ka ootejärjekorras on palju huvilisi. Sulgeme registreerimise ja mõtleme koolituse kordamisele.

(Täiendatud 12.02.24) NB! Koolitus osutus nii populaarseks, et pidime kehtestama osalejate piirarvu (60), mis on täitunud. Võtame vaid ootejärjekorda.

Kui aprilli esimesel päeval on kõik naljad: „Sul on selg valge!“ kätte saanud, sätime end pilguga pealinna poole. Kutsume kõiki huvilisi jälgimiskoolitusele! See ei ole mitte GPS seadme koolitus, vaid PILGUGA JÄLGIMISE KOOLITUS – Sina jälgid koera ja koer jälgib Sind ehk kuidas õpetada koerale käitumist: „Jälgi mind!“?

JÄLGI INFOT:

Kuupäev: 13.04.2024 

Kellaaeg: 11.00 -18.00

Koht: Tallinnas, Koerteklubi KOERUS sisehallis Marja tn 9. 

Hall asub kahekorruselises telliskivi hoones. Sisse saab Marja tänava poolt, minnes läbi hoonest vasakul olevate väravate. Kõndida otse u 50m kuni paremat kätt jääb uks, millel on Koeruse silt.  Parkida saab tasuta Marja ja Laki tänava äärde. Samuti on olemas parkla Marja ja Humala tänava ristmikul.

Koolitaja: TIIA ARIKO

Tiia Ariko on Eesti Kennelliidu atesteeritud koolitaja (kuulekus – SK, KK). Tiia kasvatab hollandi lambakoeri, on kenneli Esaber omanik. Igapäevatööna õpetab Tiia Eesti Maaülikooli tudengitele põllumajandusloomade söötmist, koerakasvatust, lemmikloomade käitumist ja linnukasvatust. Ta on Eesti Väikeloomakliinikus loomade käitumisspetsialist.

Foto kirjeldus ei ole saadaval.

Seminar kestab terve päeva (6-7 tundi), koosneb loengust ja praktilisest osast, vahepeal lõuna (1 tund omal käel, sisehalli lähedal leidub ka einestamiskohti). Praktilises osas jõuame käsitleda 6-7 koera, eelisjärjekorras šveitsi valged lambakoerad. Ülejäänud õpime vabakuulajatena, koolitaja annab näpunäiteid kõigile. Koerte järjekorra moodustame kohapeal.

Peamised teemad: 

  • Kuidas hoida koera tähelepanu enda peal. 
  • Kuidas saavutada koera tähelepanu nii, et ta ei reageeriks keskkonnale. 
  • Kuidas käituda tundliku koeraga. 
  • Kuidas elada koos n.ö reaktiivse koeraga. 
  • Kuidas aidata koeral erinevas keskkonnas toime tulla. 
  • Jne. 

Tule iseendaga või kaaslasega. Jälgi osalemistasu hindu:

  • üksikpilet EVLÜ liige 35 eurot / mitteliige 45 eurot; 
  • perepilet (2 täiskasvanut) EVLÜ liige 50 eurot / mitteliige 65 eurot.

Tasumine MTÜ Eesti Valgete Lambakoerte Tõuühingu pangakontole EE602200221031956494 Swedbank, märksõna „Koolitus 13.04.2024“.

Registreerimine kuni 07.04.2024 (kaasa arvatud) online lingi kaudu:

REGISTREERIMINE KOOLITUSELE (vaid ootejärjekorda)