EVLÜ MÕISAPÄEV OLUSTVERE LOSSIS

Aeg: 11. veebruaril 2023

Koht: Olustvere mõis https://www.olustveremois.ee/1-turismiinfo.html

Olustvere mõisa peamaja, Mõisa allee 12, Olustvere, Viljandi maakond KAART

Registreerimine veebivormi kaudu: REGISTREERIMINE

Toome valged koerad valge lumega ilusasse rüütlimõisasse!

Meeleoluks Mihkel Rikase foto EVLÜ 2021. aasta suvistest üritustest Olustveres

Võtame aega, naudime mõisailu ja omakeskis seltskonda.

Päev algab ühingu korralise üldkoosolekuga, pealelõunal autasustame, tunnustame ja täname. Saame maitsta mõisaköögi hõrgutisi ja öelda üksteisele sooje sõnu vahuveini saatel.

Ajakava laupäeval, 11.02.2023:·

11:30 – 11:45 kogunemine mõisa peamajas, tervituskohv ja kodused lihapirukad

11:45 – 13:30 EVLÜ liikmete üldkoosolek suures saalis

13:30 – 15:00 ühine lõuna pearoaga kaminasaalis, jalutamine pargis

15:00 – 16:30 EVLÜ autasustab-tunnustab-tänab I osa vestibüülis

16:30 – 17:00 laud tordi ja vahuveiniga kaminasaalis

17:00 – 18:00 EVLÜ autasustab-tunnustab-tänab II osa vestibüülis

Programm

Üldkoosolek on tavapärane korraline aastakoosolek, kus kinnitame aastaaruande, vaatame koos tagasi ja edasi – milline oli 2022, millisena paistab 2023.· Pereliikmetel, sõpradel ja külalistel, kes ei ole EVLÜ liikmed, on üldkoosoleku ajal vaba aeg. On võimalik viibida peamajas (ka koosoleku juures, kuid ilma hääletusõiguseta) või majutuse kasutajatel ühiselamus.

Autasustamine – EVLÜ karikavõistluste kokkuvõtted 2022: karikas, minikarikas, seeniorkarikas, jäljekarikas.· Täname ja tunnustame kõiki, kes on eelmisel aastal oma valgete lambakoertega võistelnud või sooritanud eksameid kõikvõimalikel koeraspordialadel ja -üritustel, näitustel, tegevuses olnud muudel elualadel ja/või oma panusega ühingu tegevusele kaasa aidanud.

Auhindadega toetab Optimer OÜ.

Üldkoosolek

Päevakord

1) 2022 majandusaasta aruande kinnitamine

2) 2022 tegevusplaani täitmine

3) 2023 tegevusplaani kinnitamine

4) Ühingu sisseastumis- ja liikmemaksude suuruse ülevaatamine

5) Auliikmete nimetamiseks laekunud ettepanekute läbivaatamine (ettepanekud tuleb saata eelnevalt juhatusele)

6) Muud koosolekul tõstatatud küsimused

Ootame aktiivset osalemist. Üldkoosolek on otsustusvõimeline, kui sellest võtab osa või on esindatud iga nelja ühingu liikme kohta üks ühingu liige. Juhul, kui te ei saa osaleda ja soovite kedagi volitada, palume küsida volitatava nõusolekut. Põhikirja järgi võib üks koosolekul osaleja esindada kuni viit ühingu liiget.· Palume volitajatel ja volitatavatel kontrollida enne koosolekut kindlasti üle, kas teie volitusel on olemas allkirjad ja kõik muud vajalikud andmed. Koosoleku protokolli vormistamise teeb hõlpsamaks, kui volitused on allkirjastatud digitaalselt.

Volituste blanketid leiate siit: VOLITUS

Koosolekul veebikeskkonnas hääletamise tehnilist võimekust seekord ei korraldata.

Kõigi koosolekul osalejate vahel (sh volitusega osalejad) loositakse välja FARMINA toidukott.

Tunnustamine

Tuletame veel meelde, et kellel on juhatusele saatmata info oma tegemiste kohta valgete lambakoertega, siis olgem sellega nobedad. Korraldustoimkond vajab ettevalmistusteks aega.

Majutus ja parkimine

Majutuseks on meil broneeritud toad ühiselamusse, mis asub peamaja kõrval.

Tubade arv on piiratud (kokku 10 tuba, üldjuhul 2-3 kohalised). Soovi korral saab majutust juba reede õhtul, toad peame vabastama pühapäeval. Saabumise ja lahkumise kellaajad ja inimeste arvu tubades täpsustame majutusse registreerujatega. WC ja dušš on üldkasutatavad, voodipesu ja käterätid on toas olemas ja hinna sees.

Maja välisuks avaneb koodiga, selle teatame kohapeal.

Koerad on tuppa lubatud omaniku vastutusel. Koertega majutatavatele palve – liigume turvaliselt ja läbimõeldult, et ei tekiks koerte vahel konflikte. Ruumides tagame puhtuse ja hoolitseme selle eest, et me ei tekitaks oma koertega kahjustusi mööblile, ustele, aknalaudadele jne. Soovitame toas kasutada koerale puuri – tehke puurist meeldiv kuut-pesa, kus koer omaniku äraoleku ajal rahulikult puhkab. Kellel koerad toas, võtke kodust kaasa voodikatted vabade voodite katmiseks ja rätikud koerte käppade puhastamiseks ja koerte kuivatamiseks.

Ühiselamu köögis saame ühiselt teha hommikusööki ja õhtul istuda vestlusringis. Menüü on igaühe enda kätes. Köögis on külmkapp ja nõudepesu võimalus.

Parkimisvõimalused on nii peamaja kui ühiselamu juures. Palume parkida ruumisäästlikult, siis mahub rohkem.

Hinnad

Osalemistasu EVLÜ liige ja tema pereliige 30 eurot, mitteliige ja tema pereliige 35 eurot. Lapsed vanuses 3-12a (kaasa arvatud) 50% täiskasvanu summast.

Osalemistasu erisus: juhul, kui osalete ainult üldkoosolekul ja lõunasööki ei soovi, ei ole osalemistasu vaja maksta. Küll aga on vajalik end veebivormi kaudu koosolekule registreerida.

Ühiselamus toa hind EVLÜ liige ja tema pereliige 35 eurot/ööpäev, mitteliige ja tema pereliige 40 eurot/ööpäev. Koertele lisatasu ei kohaldata. NB: see on toa hind, st ei olene voodikohtade/inimeste arvust toas.

Palume summa (nii osalemistasu kui majutus) tasuda hiljemalt 03.02.2023 EVLÜ arvelduskontole EE602200221031956494, selgitusse märkida „Olustvere“.

Transport

Olustvere asub suhteliselt Kesk-Eestis, vahemaad Olustverre kilomeetrites: Võru 145, Valga 100, Tartu 90, Tallinn 135, Pärnu 90, Viljandi 23, Kuressaare 240 jne.· Tulla saab lisaks autole ka rongiga. Näiteks Tallinnast väljub 07:40 (Olustveres 09:36) ja 11:42 (Olustveres 13:33), Olustverest tagasi 15:05 (Tallinnas 16:57) ja 18:34 (Tallinnas 20:27).· Soovitame vaadata ka bussiliinide sõiduplaanide sobivust Viljandist Olustverre ja vastupidi. Vahepealset aega saab parajaks teha meiega koos ühiselamus.

Tervis

Juhul, kui teil esineb Covid-19 või gripi või muid sarnaseid haigussümptomeid või olete olnud lähikontaktis nakatunud inimesega, palume jääda seekord koju.

Ootame teid väga EVLÜ koosviibimisele igast Eestimaa paigast!Juhatuse nimel ühingu esimeesKersti Pink