TULGE NÜÜD KÖIK SAAREMAALE!

TULGE NÜÜD KÖIK SAAREMAALE – SEPTEMBRIKUU TEISEL NÄDALAVAHETUSEL!

Ootame neid, kes omavahel möötu võtavad ning neid kes seda pealt vaatavad. Salme koolimaja ümber tehakse kaks päeva järjest koerust – köikse paremad tulevad kohale. Kohtunik tuleb mandrilt ning ütleb päeva löpuks, kellel köige paremini välja kukkus.

Salmel on jögi ning meri, muinaslaev ning laululava, Coobi pood ning Salme Saia kohvik, saab osta ka mahemune ning isegi hamburgerit. Jalutamise ruumi on Mändjalast Läätsani. Kuressaare poolt tulles jöuad kohale, kui söidad sedasi, et meri jääb kogu aeg vasakut kätt. Kui Tehumardi möök paistma hakkab, võta hoogu maha, varsti oled kohal. Ning kui sa Salmel pidama ei saa, löpeb tee Sörve sääre tipus, sääl pead tagasi keerama, muidu ütleb sulle Sääre tipus mobiilioperaator: „Tere tulemast Lätti!“. Siis tule kohe tagasi, sest sa pead ikka kenasti Salmele jöudma! Salmel vaata kadakate vahel ringi ka – vöib-olla näed sääl mere pool Salme viikingeid.

Salme koolipapa lubas meid vöistlust pidama koolilaste väljakule, sääl on kena mereöhk ning koerte käppadele pehme muru – nii kui spaaa…

Noh ning siis näeme juba 10.-11. septembril Salmel!