Margot Luukas on EKL atesteeritud kohtunik

Meil on hea meel teatada, et EVLÜ liige Margot Luukas on EKLi kuulekuskoolituse KK atesteeritud kohtunik planet zoo herunterladen!
Margot on EKL-i katsekohunikuna tegutsenud juba mõned aastad päästekoerte koolitusalal IPO-R.
Margot alustas koerasporti šveisti valge lambakoera White Gold Dream Alfixiga Download youtube videos as a song. Alfix koos Margotiga oli esimene šveisti valge lambakoer, kes saavutas tulemuse IPO-R RV päästekatses (2009) ja sooritas esimesena BH katse (2008) free stockfoto download it. Margot ja Alfix olid päris esimesed kuulekuskoolitussarja EVLÜ Karikas võitjad (2009), EVLÜ Karikas 2012 võitjad, EVLÜ Seeniorkarikas 2017 võitjad beautiful pictures to download for free!
Margot stažeeris kohtunikuna meie kevadisel etapil ja hindab noorkoeri ning seenioreid EVLÜ karikasarja 3 thunderbird imap nur kopfzeilen herunterladen. etapil, mis toimub 12.10.19 Tagadil!